Viqui

Viqui

Seguidors

dimarts, 8 de juliol de 2014

BACALLÀ AMB PURE DE PATATA


Ingredients:

=1 k de patates
= 150 gde formatge que es fongui
= 50 gde mantega
= 50 gde formatge ratllat
= 500g de bacallà remullat
= mitja llimona
= 1 ou
= sal, i pebre.

Beixamel:  
= 1/4 de litre de llet
= 2 cullerades de farina
= 50 gde mantega, sal i pebre.

Agafar el bacallà i cobrir-lo d’aigua freda i posar-lo al foc amb el suc de la llimona.
Quan arrenqui el bull retirar-lo i deixar que reposi 1/2 hora.

 Bullir les patates i xafar-les ben fines amb una mica de llet i mantega, afegir-hi el rovell d’ou i la clara batuda a punt de neu i un polset de pebre.

Untar una safata amb mantega, i posar-hi la meitat del puré, i el bacallà esmicolat, cobrir-ho amb les lamines de formatge i acabar-hi de posar el puré a sobre.


 Fer la beixamel i posar-la per sobre, espolsar-hi el formatge ratllat i posar-lo a daurar al forn per  gratinar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada