VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 28 de juny del 2014

PATATES AMB CUES DE BACALLÀ ALL I JULIVERT



Ingredients: 
- patates 
– cues de bacallà 
– bastants alls i bastant julivert 
– 1 o 2 cebes 
– 2 o 3 fulles de llorer
- un ou dur 
– oli i sal.

Posar les patates i la ceba i el llorer a bullir amb l’aigua just que les cobreixi. Quan ja estiguin cuites, posar-hi el bacallà i deixar-ho bullir un parell de minuts.

 Apagar el foc i no destapar fins passats 5 minuts.

 Fer una picada amb l’all i el julivert, posar-hi oli.
 Servir les patates amb bacallà i amanir amb la picada, i adornar amb l'ou dur.

També es pot fer igual, però amb els alls fregits,  una mica de pebre vermell  i una cullerada de vinagre.

Fregeixes els alls trinxats i hi poses pebre vermell ,
( amb molta cura, perquè el pebre vermell, es crema deseguida, i amarga )

 Quan ja estan cuites les patates, en treus una i la xafes  bé. La tornes a la cassola per espessir una mica, i tires els alls fregits i ho deixes que bullin un parell de minuts més. Aquestes patates es mengen amb una mica de suc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada