Ingredients
Quatre trossos de bacallà dessalat
Un pebrot verd
A Pebrot Vermell
Una ceba
Una albergínia
Bastants tomàquets ven madurs
Oli,- sal,- pebre,- i un polset de sucre
Tallar tots els ingredients, menys el tomàquet, a trossets, però no massa petits, ( com una moneda de 20 cèntims, més o menys ).
Posar-ho a fregir en una paella.
Quan estigui mig cuit, afegir-hi el tomàquet a trossos igual que les demès hortalisses, posar-hi sal, i un polset de sucre, per treure l’àcid del tomàquet, però amb molta cura amb la sal, ja que el bacallà ja acostuma a ser fort de sal.
Quan el sofregit, ja casi està, que es veu brillar, posar-hi el bacallà net, i sec, però sense fregir, que es cogui amb la samfaina. No deixar-ho coure gaire, ja que quedaria dur, o es desfaria.
Jo acostumo a sufragi el tomàquet sòl, i el trituro amb el mini pimmer. Després l’afegeixo a la samfaina, i tot seguit el bacallà. També es pot posar un pot de tomàquet, dels que venen, ja sofregit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada