VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 23 de juny del 2014

BACALLÀ SENSE FREGIR AMB SAMFAINA




Ingredients

Quatre trossos de bacallà dessalat

Un pebrot verd

A Pebrot Vermell

Una ceba

Una albergínia

Bastants tomàquets ven madurs

Oli,- sal,- pebre,- i un polset de sucre

Tallar tots els ingredients, menys el tomàquet, a trossets, però no massa petits, ( com una moneda de 20 cèntims, més o menys ). 

Posar-ho a fregir en una paella.

Quan estigui mig cuit,  afegir-hi el tomàquet a trossos igual que les demès hortalisses, posar-hi sal, i un polset de sucre, per treure l’àcid del tomàquet, però amb molta cura amb la sal, ja que  el bacallà ja acostuma a ser fort de sal.

Quan el sofregit, ja casi està,  que es veu brillar, posar-hi el bacallà net, i sec, però sense fregir, que es cogui amb la samfaina. No deixar-ho coure gaire, ja que quedaria dur, o es desfaria.



Jo acostumo a sufragi el tomàquet sòl, i el trituro amb el mini pimmer. Després l’afegeixo a la samfaina, i tot seguit el bacallà. També es pot posar un pot de tomàquet, dels que venen, ja sofregit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada