INGREDIENTS
300 g. De xocolata negra
200 g. De mantega
2 cullerades de Whisky, o Brandi
Fideus de xocolata
Desfer la xocolata amb una cassola, amb aigua que la cobreixi.
Deixar-la 2 o 3 minuts. ( quan estigui tova, NO desfeta ) llençar l’aigua, i a la mateixa cassola, posar-hi la mantega estovada NO desfeta. Remenar fins que estigui ven incorporada.
Treure del foc, i afegir-hi el licor.
Posar-ho a la nevera, un parell d’hores, fins que es vegi, que ja està pres.
Agafar una cullereta, i anar fent boletes, i passar-ho per els fideus de xocolata, i amb les mans, anar arrodonint-les .
Si no voleu embrutar-vos tan les mans, agafeu una bosseta de plàstic, poseu-hi els fideus de xocolata , i anar arrodonint-les per donar forma les amb les mans, des fora de la bossa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada