VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 9 d’abril del 2014

TRUFES





INGREDIENTS

 300 g. De xocolata negra

200 g. De mantega

2 cullerades de Whisky, o Brandi

Fideus de xocolata

Desfer la xocolata amb una cassola, amb aigua que la cobreixi.

Deixar-la 2 o 3 minuts. ( quan estigui tova, NO desfeta ) llençar l’aigua, i a la mateixa cassola, posar-hi la mantega estovada NO desfeta. Remenar fins que estigui ven incorporada.

Treure del foc, i afegir-hi el licor.

Posar-ho a la nevera, un parell d’hores, fins que es vegi, que ja està pres.

Agafar una cullereta, i anar fent boletes, i passar-ho per els fideus de xocolata, i amb les mans, anar arrodonint-les .

Si no voleu embrutar-vos tan les mans, agafeu una bosseta de plàstic, poseu-hi els fideus de xocolata , i anar arrodonint-les per donar  forma les amb les mans, des  fora de la bossa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada