Viqui

Viqui

Seguidors

divendres, 14 de març de 2014

REMOJON



 



 

Patata bullida,  amb pell i tallada a rotllanes

 – taronja pelada i desfer els grills, i pelar-los

– bacallà esqueixat

– olives verdes, i  negres

 – escarola.
- un ou dur

- sal – oli – pebre – i vinagre

 

Agafar la patata tallada, i posar-la, ven posada a una plata, a la que hi tinfrem una mica d'escarola,
( És perquè tingui més color, l'amanida )

A sobre repartir, els grill de taronja, i el bacallà esqueixat.

Amanir amb el vinagre ( molt poquet ) oli, i un polset de pebre.

No posar-hi sal, ja que el bacallà ja és sempre una mica saladet .
Rallar l'ou dur per sobre

Deixar-ho a la nevera un parell d’hores, perquè es barregin els gustos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada