Viqui

Viqui

Seguidors

dimarts, 25 de març de 2014

GAMBES MACERADES





Ingredients



Les gambes

El suc de mitja, o una,  llimona ( segons, la quantitat de gambes)

½ got, d’oli

½ got, de Brandi

Alls , julivert , pebre negre

Una mica de sal,

Oli  per untar la paella

Triturar tots els ingredients

Posar les gambés a la paella, o cassola, on s’han de coure, molt ven posades, si es necessari, es poden fer dues capes.

Repartir, per sobre tot el que hem triturat, procurant, que toqui una mica a totes les gambes.

Deixar-ho macerar, al menys, un parell hores.

Passat aquest temps, m’entres es fa l’aperitiu, es posen les gambes al foc

 (NO al Forn ) tapades, i que coguin només 8 o 10 minuts.

Sevir ven calentes. Queden boníssimes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada