VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 31 de maig del 2017

CEBES FARCIDES






 Ingredients:

4 Cebes

1 pit de pollastre

1 tall gros de pernil dolç

1 ou

100g de formatge ratllat  emmental


Pelar les cebes i fer un tall al costat per poder desfer-les un cop cuites .

Posar-les a coure amb aigua i sal fins que estiguin cuites però no desfetes

Deixar-les refredar ,quan ja estiguin fredes anar desfent-les amb cura i guardar només les capes mes grosses per poder - les farcir


Agafar el pit  de pollastre, fregit, i el passarem per l’un dos, tres, que quedi ven trinxat , i  també el pernil dolç.


Ho barrejarem, tot junt, amb el formatge ratllat i l’ou cru , amassar-ho bé i farcir les capes de les cebes com si fossin canelons.

Posar-les ben posades a una safata d’anar al forn .

Posar-hi formatge a sobre i gratinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada