Ingredients:
1/2 Kg de carbassa
4 ous
1 raig de llet
30 grs de mantega
Oli d’oliva un trosset de formatge blau
Sal
Pebre
Julivert
1/2 Kg de carbassa
4 ous
1 raig de llet
30 grs de mantega
Oli d’oliva un trosset de formatge blau
Sal
Pebre
Julivert
Preparació:
Talleu la carbassa en petits daus. Aboqueu-los a la paella en l’oli d’oliva. Poseu la sal, el pebre i deixeu coure fins que els trossos siguin tendres.
Talleu la carbassa en petits daus. Aboqueu-los a la paella en l’oli d’oliva. Poseu la sal, el pebre i deixeu coure fins que els trossos siguin tendres.
Batre els
ous . Tireu el raig de llet.
Afegir-hi
el formatge blau, una mica aixafat amb una forquilla, perquè es reparteixi bé.
Salpebreu a gust i afegiu el julivert trinxat.
Aboqueu aquesta preparació en una paella i quan comenci a prendre repartiu per sobre els daus de carbassa ja fregits.
Tombeu la
truita. Un cop acabada serviu-la calenta.
Aboqueu aquesta preparació en una paella i quan comenci a prendre repartiu per sobre els daus de carbassa ja fregits.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada