VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 5 de novembre del 2013

TRUITA DE CARBASSA






Ingredients:

1/2 Kg de carbassa


4 ous


1 raig de llet


30 grs de mantega


Oli d’oliva un trosset de formatge blau


Sal


Pebre


Julivert



Preparació:

Talleu la carbassa en petits daus. Aboqueu-los a la paella en l’oli d’oliva. Poseu la sal, el pebre i deixeu coure fins que els trossos siguin tendres.



Batre els ous . Tireu el raig de llet.


Afegir-hi el formatge blau, una mica aixafat amb una forquilla, perquè es reparteixi bé.


 Salpebreu a gust i afegiu el julivert trinxat. 

Aboqueu aquesta preparació en una paella i quan comenci a prendre repartiu per sobre els daus de carbassa ja fregits.

Tombeu la truita. Un cop acabada serviu-la calenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada