VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 4 de novembre del 2013

SALTEJAT DE BOLETS, AMB SEQUES

                                                      

 
 
 - 500 gr. mongetes blanques cuites
 
- ½ k botifarra negre

- ½ k bolets (barreja o rovellons)

-alls tendres

-ceba

- esparracs verds ( és opcional )

- oli - sal – i – pebre

 
         Sofregir la ceba, els alls i els espàrrecs tot ben trinxat.

 En un altre paella fregir els bolets ben trinxadet amb 2 gran d’all, agafar la botifarra i tallar-la ben petita i afegir-la a la paella del bolets, quan ja estigui tot ben barrejat  ajuntar-ho amb la ceba i els espàrrecs, donar-hi unes voltes i posar-hi les mongetes cuites ben escorregudes

Rectificar de sal i pebre i deixar-ho uns minuts perquè es barregin tots els gustos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada