VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 9 de setembre del 2013

RISSOTO ALS TRES FORMATGES


INGREDIENTS.

- 350 gr. d’arròs

– 1 ceba ven trinxadeta

– 50 gr. de mantega

 - 2 cullerades d’oli

– 60 gr. de Rocafort

– 1 cullerada de formatge d’untar

– 1 cullerada de formatge parmesà ratllat

– ½ got de vi blanc 

– brou, sal, i pebre


En una cassola al foc, poseu-hi l’oli la mantega i la ceba i deixeu que es baixi coent lentament.

 Poseu-hi  l’arròs i deixeu uns moments, perquè es barregi tot,  remenant amb una cullera de fusta.

Afegiu el vi, remeneu i espereu que s’evapori lentament.

Després afegiu el brou i, si l’arròs  absorbeix tot el brou, afegiu més.

Posar-hi, la  sal i pebre, i deixeu lo coure.

Quan l’arròs estigui fet, afegiu els formatges, remenar bé, i apagar el foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada