INGREDIENTS.
- 350 gr. d’arròs
– 1 ceba ven trinxadeta
– 50 gr. de mantega
- 2 cullerades d’oli
– 60 gr. de Rocafort
– 1 cullerada de formatge d’untar
– 1 cullerada de formatge parmesà ratllat
– ½ got de vi blanc
– brou, sal, i pebre
En una cassola al foc, poseu-hi l’oli la mantega i la ceba i deixeu que es baixi coent lentament.
Poseu-hi l’arròs i deixeu uns moments, perquè es barregi tot, remenant amb una cullera de fusta.
Afegiu el vi, remeneu i espereu que s’evapori lentament.
Després afegiu el brou i, si l’arròs absorbeix tot el brou, afegiu més.
Posar-hi, la sal i pebre, i deixeu lo coure.
Quan l’arròs estigui fet, afegiu els formatges, remenar bé, i apagar el foc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada