Ingredients:
- 300 g d’arròs
- 1,5 l de brou
- 1 got de vi blanc
- 1 ceba grossa
- 50 g de mantega
- 150 g de parmesà ratllat
- un pot de bolets
- 200 g de bacon
- oli d’oliva
– sal
Enrossiu la ceba picada en una cassola amb oli.
Quan la ceba hagi agafat color, afegiu-hi el bacon trinxat petit, i passats 3 o 4 minuts, ja hi podeu posar l’arròs, donar-hi unes voltes, i posar-hi el vi blanc. Remeneu-ho.
Quan la ceba hagi agafat color, afegiu-hi el bacon trinxat petit, i passats 3 o 4 minuts, ja hi podeu posar l’arròs, donar-hi unes voltes, i posar-hi el vi blanc. Remeneu-ho.
Després, poseu-hi els bolets, i torneu-ho a remenar bé, perquè es barregin els gustos.
Aneu afegint el brou calent a mesura que l’arròs el vagi absorbint, sense deixar de remenar.
Retireu l’arròs del foc i afegiu-hi la mantega i el parmesà. Remeneu-ho bé i ja podreu sevir, ven calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada