Ingredients:
4 lamines de lasanya
100g. de formatge ratllat
200g. de mongetes tendres
un tros de coliflor
4 pastanagues
50 g. espinacs
2 tomàquets
2 grans d’all
1 got de llet
2 cullerades de farina
aigua
oli, i sal.
Bullir la pasta amb aigua , sal i un raget d’oli.
Bullir totes les verdures tallades no massa petites, vigilant que no es desfacin.
Fer un sofregit amb els alls laminats i el tomàquet, afegir-hi la verdura i donar-hi unes voltes perquè es barregin tots els gustos.
Bulliu les espinascs i piqueu-les bé. Afegir-les a la beixamel.
Afegir 3 o 4 cullerades de beixamel a la verdura perquè es lligui bé.
Agafar una safata d’anar al forn i untar-la amb una mica d’oli, posar-hi una lamina de lasanya,ja bullida, i una capa de verdures, i així anar posant les 4 lamines.
Posar-hi beixamel, i espolsar-hi el formatge ratllat i ja es pot posar al forn.
Per fer la beixamel: posar oli a una cassola i afegir-hi la farina,sal, i un polset de pebre, deixar-ho uns moments i tirar la llet calenta poc a poc sense deixar de remenar.
Perquè quedi ben fina, és millor col.lar-la
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada