VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 30 d’agost del 2013

ARRÒS AMB CROSTA



Ingredients:

        - 100g. d'arròs per persona
         - Sípia o calamar
        - 2 gambes per persona
        - Musclos
        -Un pit de pollastre
        - Pèsols
       - Una ceba mitjaneta
       - Pebrot verd
       - 5 o 6 dents d’alls
       - Tomàquet


      - Oli
      - Sal
      - 2 ous per a 4 persones
      - 2 cullerades de sucre cremat.

Peleu les gambes i guardar els caps,  fer obrir els musclos i filtrar el suc amb un drap net, perquè no quedi gens de terra. Bullir els caps, amb un dent d’all, una ceba, llores, u uns granets de pebre negra



Agafar una paella amb oli i sufragi el peix i el pollastre tallat a daus, tot junt.

Treure això de la paella i sufragi el pebrot la ceba els alls i el tomàquet.


 Posar l'arròs, els pèsols, el suc dels musclos, i el brou, dels caps de les gambes,  el peix, el pollastre i les 2 cullerades de sucre cremat, i posar-lo 16 o 18 minuts al forn. Batre els ous i escampar-los per sobre de l'arròs i  deixar-ho  2 o 3 minuts més al forn.

En lloc de pollastre també es pot fer emb salxixes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada