VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 23 de juliol del 2013

XATÓ DE VILANOVA





Ingredients:

- una escarola

– 1 llauna de tonyina

– 2 talls de bacallà remullat per esqueixar

– olives negre

– 2 ous durs

– tomàquet

– espàrrecs.

Per la salsa: Ingredients:

– 12 ametlles torrades

– 12 avellanes torrades

– una cabeça d’alls

– 1 bitxo petit

- 4 tomàquets madurs

– quatre cullerades de vinagre de xerès

– quatre cullerades d’oli d’oliva

– sal – pebre vermell.


Escalivar els tomàquets,i els alls.( La salsa és la mateixa que la dels calçots, sense posar-hi la nyora)

Pelar els alls i els tomàquets, i passar-ho tot pel mini pimer.
Si queda massa espès, afegir-hi una mica d’aigua.

Fer l’amanida, i posar-hi tots els ingredients. Amanir amb la salsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada