Viqui

Viqui

Seguidors

dimecres, 19 de juny de 2013

SARSUELA FÀCIL DE FER


 
  

INGREDIENTS:
- Lluç
– calamars
 – llagostins
– musclos 

 Picada:

-1 Pebrot verd fregit
– 5 o 6 grans d’all
– 5 o 6 tomàquets escalivat o un pot de fregit
– ametlles torrades
- Una copa de brandi
- 1 tres de pa fregit
-  2 scull serà el vinagre
- BROU de peix
- Oli-up Pebre.

 Fer obrir els musclos i posar-los a una cassola amb la closca al fons, guardar el suc.

Fregir el peix enfarinat i posar-lo sobre els musclos.

 Fer una picada amb tots el ingredients (es pot fer amb el mini primer ) i l’oli de fregir el peix .

 Desfer-ho amb el suc dels musclos , el brou, i tirar-ho per sobre el peix. Deixar-ho coure 10 minuts i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada