INGREDIENTS
Una ceba
Un gra d’all
2 cullerades de salsa de tomàquet
3 filets de lluç congelat sense espina
3 ous
Una ampolla de crema de llet, que no sigui per muntar
2 trossos de pa de motlle, sense crosta
Un raget de vi blanc
Un trosset de formatge blau. ( això és optatiu )
Sal, oli, pebre, farina de galeta, i mantega per untar el motlle
Sufragi la ceba i l’all. Posar-hi el tomàquet sofregit , o cru, i deixar, que es cogui.
Afegir-hi el peix tallat a trossos , posar sal, i pebre. Deixar-lo 3 o 4 minuts, i posar-hi un raget de vi blanc. Deixar-ho un minut, o dos, i abocar-ho tot a un pot gran per triturar, junt amb el pa, la crema de llet, els ous, el formatge i un polset de sal.
Un cop triturat, posar-ho a un motlle, que tindrem preparat, untat amb una mica de mantega, i esposar-hi farina de galeta.
Posar-ho 10, o 12 minuts al microones. Punxar-ho amb un escuradents, per veure di està cuit. Ha de sortir net.
Sevir acompanyar d’una amanida, i salsa maionesa, o tomàquet fergit. Això a gust de cada un.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada