VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 28 de maig del 2013

CARBASSONS FARCITS - n 2

Ingredients:

- un carbassó mitjà, per persona

 – 500 g. de carn picada


100 g. de formatge ratllat


-  1 ceba


– 2  o  3 tomàquets


– molla de pa

 - oli , sal , i pebre.


Escaldar els carabassons durant 5 minuts. Amb una cullereta petita buidar-los amb cura de que no es trenquin. Fer  sofregir la ceba, el que em tret dels carabassons trinxat, i els tomàquets ratllats. Salpebrar. 

Amb la carn picada es fa una barreja com per fer pilota i s’omplen els carabassons.
Al barrejar la carn, perquè sigui més suau, si pot posar un raget de llet, i tot ven barrejat.


Es posa el sofregit per sobre,i s’hi escampa el formatge ratllat. Es posa al forn uns 15 minuts.

Es pot fer igual , però en lloc de carn picada posar-hi una llauneta de tonyina, o pernil trinxat.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada