VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 28 de maig del 2013

CARBASSÓ VIQUI



Ingredients:

- 2 carbassons

– 1 ceba grossa

– formatge en lamines

– un pot de xampinyons laminats

– formatge ratllat

– 1 gra d’all

– sal – oli – pebre.



Tallar el carbassó i la ceba com per fer truita i fregir amb poc oli, si és necessari afegir-hi una mica d’aigua perquè es baixi coent.

 Agafar els xampinyons escorreguts i passar-los per la paella amb el gra d’all trinxat.

 Untar una mica la llauna que courem els carbassons i posar-hi una capa de carbassó al fons, repartir-hi els xampinyons i cobrir-ho amb les làmines de formatge. 

Acabar de posar el carbassó, espolsar-hi el formatge  ratllat i ja es pot posar al forn 10 o 12 minuts.

( en lloc de xampinyons si pot posar, pernil dolç, carn picada passada per la paella, si ha sobrat pollastre rostit, es pica ben picat) ara ja és cosa de la imaginació de cada un.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada