VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 15 de març del 2013

PORC AMB MEL (Viqui )




Ingredients:

- 6 talls de llom o carn magre

– 1 ceba

– ½ poma

- 2 cullerades de vinagre de xerès

– 1 cullerada de mel

– 1 cullerada de salsa de soja

– ½ culleradeta de farina

– 1 got de brou

– oli, sal, i pebre.


Salpebrar els talla de carn i fregir-los, guardar. En el mateix oli fregir la ceba i la poma poc a poc, quan ja estigui transparenta, posar-hi el vinagre i deixar que s’evapori uns moments, posar-hi la mel i quan ja estigui ben desfeta posar-hi la farina.

Deixar 2 minuts remenant sempre perquè no s’agafi i posar-hi el brou. Deixar que bulli 5 minuts . posar la salsa al mini pimmer, i triturar.

Posar els talls a la cassola i la salsa per sobre.
Deixar-ho un parell de minuta i ja es pot servir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada