Ingredients:
- 6 talls de llom o carn magre
– 1 ceba
– ½ poma
- 2 cullerades de vinagre de xerès
– 1 cullerada de mel
– 1 cullerada de salsa de soja
– ½ culleradeta de farina
– 1 got de brou
– oli, sal, i pebre.
Salpebrar els talla de carn i fregir-los, guardar. En el mateix oli fregir la ceba i la poma poc a poc, quan ja estigui transparenta, posar-hi el vinagre i deixar que s’evapori uns moments, posar-hi la mel i quan ja estigui ben desfeta posar-hi la farina.
Deixar 2 minuts remenant sempre perquè no s’agafi i posar-hi el brou. Deixar que bulli 5 minuts . posar la salsa al mini pimmer, i triturar.
Posar els talls a la cassola i la salsa per sobre.
Deixar-ho un parell de minuta i ja es pot servir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada