INGREDIENTS:
16 Pebrots de Piquillo sencers(de llauna)
3 Ous durs
1 pot de maionesa
2 llaunetes de tonyina
1/2 pot de Tomàquet fregit
julivert
1 Cullerada d'oli d'oliva
Escórrer bé elspebrots del piquillo, reservant el suc que deixen anar. Escórrer també la tonyina.
En un bol per amanides picar els ous durs, esmicolar la tonyina i barrejar-ho tot amb tomàquet fregit,i 2 o 3 cullerades de maionesa, que s'anirà incorporant fins aconseguir una pasta (no ha de quedar massa líquida, perquè no es surtiel farciment).
Omplir els pebrotsi anar-los col·locant en una safata resistental forn.
A continuació regar-los amb el seu propi suc barrejat amb una cullerada d'oli d'oliva, empolvorarel julivert i ficar-losal forn durant 15 minuts a 200 º C.
Nota:
En comptes d'utilitzar el suc dels pebrots, també es potfer amb una beixamel per sobre, encara que això suposi afegir algunescalories.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada