Viqui

Viqui

Seguidors

divendres, 15 de març de 2013

PEBROTS FARCITS DE TONYINA






INGREDIENTS:

16 Pebrots de Piquillo sencers(de llauna)

3 Ous durs

1 pot de maionesa

2 llaunetes de tonyina

1/2 pot de Tomàquet fregit

julivert

1 Cullerada d'oli d'oliva

Escórrer bé elspebrots del piquillo, reservant el suc que deixen anar. Escórrer també la tonyina.

En un bol per amanides picar els ous durs, esmicolar la tonyina i barrejar-ho tot amb tomàquet fregit,i 2 o 3 cullerades de maionesa, que s'anirà incorporant fins aconseguir una pasta (no ha de quedar massa líquida, perquè no es surtiel farciment).

Omplir els pebrotsi anar-los col·locant en una safata resistental forn.

A continuació regar-los amb el seu propi suc barrejat amb una cullerada d'oli d'oliva, empolvorarel julivert i ficar-losal forn durant 15 minuts a 200 º C.

Nota:
En comptes d'utilitzar el suc dels pebrots, també es potfer amb una beixamel per sobre, encara que això suposi afegir algunescalories.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada