VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 16 de març del 2013

LLOM DE PORC FARCIT




Ingredients (4 persones):


4 peces de llom de porc d'uns 250 gr.


10 llonzes de bacon no fumat i no molt 

gruixut


10 llonzes de formatge


sal i pebre


oli d'oliva


10 taronges per fer suc


Unes fulles de menta


Preparació:


Agafem les peces de llom i fem dos talls a cada una d'elles sense arribar a separar la carn i, a cada un dels talls, afegim una llonze de bacon i una de formatge. En una safata posarem oli i els troncs de llom prèviament farcits. 

Salpebrarem i els courem al forn a 180 graus durant 8 minuts.


Farem el suc de les 10 taronja i l'afegirem a la safata on hem cuit el llom i continuarem la cocció al forn durant 5 minuts més. 

Després, retirem els lloms de la safata i colarem la salsa.

A l'hora d’aplatar posem el tronc de llom en un plat, afegim salsa per damunt i ho podem decorar amb uns grills de taronja 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada