Ingredients (4 persones):
4 peces de llom de porc d'uns 250 gr.
10 llonzes de bacon no fumat i no molt
gruixut
gruixut
10 llonzes de formatge
sal i pebre
oli d'oliva
10 taronges per fer suc
Unes fulles de menta
Agafem les peces de llom i fem dos talls a cada una d'elles sense arribar a separar la carn i, a cada un dels talls, afegim una llonze de bacon i una de formatge. En una safata posarem oli i els troncs de llom prèviament farcits.
Salpebrarem i els courem al forn a 180 graus durant 8 minuts.
Salpebrarem i els courem al forn a 180 graus durant 8 minuts.
Farem el suc de les 10 taronja i l'afegirem a la safata on hem cuit el llom i continuarem la cocció al forn durant 5 minuts més.
Després, retirem els lloms de la safata i colarem la salsa.
Després, retirem els lloms de la safata i colarem la salsa.
A l'hora d’aplatar posem el tronc de llom en un plat, afegim salsa per damunt i ho podem decorar amb uns grills de taronja
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada