Ingredients:
- pastanaga
– pèsols
– coliflor
– mongetes tendres
– 100 g . de formatge ratllat
– 100 g . de pernil dolç tallat a daus
– 6 cullerades de salsa de tomàquet
– 3 ous
– 1 got de crema de llet
– mantega
– sal i pebre.
Bullir les verdures. Un cop cuites barrejar-hi el pernil dolç, i el tomàquet.
Batre, els ous junt amb la crema de llet i el formatge ratllat. Barrejar-ho tot i salpebrar.
Untar un motlle d’anar al forn, i abocar-ho tot.
Posar-ho a coure al forn al bany maria. Per saber quan està cuit punxar-ho amb una agulla de fer mitja.
Perquè quedi més vistós el pastís, es pot fer bullir les verdures per separat, i anar-ho posant pes capes de diferents colors.
Pastanaga, pèsols, col-i-flor, i mongetes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada