VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 29 de setembre del 2012

PER FARCIR, I EMBORRATXAR PASTISSOS




PER FARCIR, I NAPAR PASTISSOS

Es pot fer amb mantega i cafè soluble, o amb melmelada amb una mica d’aigua i una mica de vi dolç.

Partir el pastís i untar-lo, tornar a tapar, i amb la mateixa barreja que hem farcit de dintre , posar la per fora. Agafar ametlles torrades trinxades, i espolsar-ho per sobre.


**************
PER EMBORRATXAR COQUES
Ingredients:

-10 de melmelada

– 10 cullerades d’aigua

– 3 cullerades de sucre

– 3 cullerades de vi dolç.


Fer-ho bullir uns moment i ja es pot emborratxar el pastís.

**************

PER COBRIR UN PASTÍS

Ingredients:

-150 g. de xocolata sense llet

– 75 g. de mantega

– una ampolla de crema de llet.

Fer-ho bullir remenant sempre, fins que agafi la consistència desitjada, i quedi una crema fina. Ja es pot napar el Pastís

Per cobrir-ho, posar el pastís sobre d'una reixeta, amb un plat a sota, perquè caigui el que baixa per els costats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada