PER FARCIR, I NAPAR PASTISSOS
Es pot fer amb mantega i cafè soluble, o amb melmelada amb una mica d’aigua i una mica de vi dolç.
Partir el pastís i untar-lo, tornar a tapar, i amb la mateixa barreja que hem farcit de dintre , posar la per fora. Agafar ametlles torrades trinxades, i espolsar-ho per sobre.
**************
PER EMBORRATXAR COQUES
Ingredients:
-10 de melmelada
– 10 cullerades d’aigua
– 3 cullerades de sucre
– 3 cullerades de vi dolç.
Fer-ho bullir uns moment i ja es pot emborratxar el pastís.
**************
PER COBRIR UN PASTÍS
Ingredients:
-150 g. de xocolata sense llet
– 75 g. de mantega
– una ampolla de crema de llet.
Fer-ho bullir remenant sempre, fins que agafi la consistència desitjada, i quedi una crema fina. Ja es pot napar el Pastís
Per cobrir-ho, posar el pastís sobre d'una reixeta, amb un plat a sota, perquè caigui el que baixa per els costats
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada