Viqui

Viqui

Seguidors

dissabte, 29 de setembre de 2012

PER FARCIR, I EMBORRATXAR PASTISSOS


PER FARCIR, I NAPAR PASTISSOS

Es pot fer amb mantega  i cafè soluble, o amb  melmelada amb una mica d’aigua i una mica de vi dolç.

Partir el pastís i untar-lo, tornar a tapar, i amb la mateixa barreja que hem farcit de dintre , posar la per fora. Agafar ametlles torrades trinxades, i espolsar-ho per sobre.

           
**************              

PER EMBORRATXAR COQUES


    Ingredients:

 -10 de melmelada

 – 10 cullerades d’aigua

 – 3 cullerades de sucre

– 3 cullerades de vi dolç. 

                          
 Fer-ho bullir uns moment i ja es pot emborratxar el pastís.

                **************                        

PER COBRIR UN PASTÍS

   Ingredients:

-150 g. de xocolata sense llet

75 g. de mantega

– una ampolla de crema de  llet. 
                                              
       Fer-ho  bullir remenant sempre, fins que agafi la consistència desitjada, i quedi una crema fina.  Ja es pot napar el Pastís

Per cobrir-ho, posar el pastís sobre d'una reixeta, amb un plat a sota, perquè caigui el que baixa per els costats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada