ingredients
-1 Kg de prunes
- 6 cullerades de llet condensada
- 2 ous
Pasta:
125g de farina
- 50 gde sucre
- 50 g de mantega
- una llimona
- un ou petit.
Poseu la farina en el marbre en forma de volca i col·loqueu en el centre la mantega tallada a trossos, el sucre, la pell de la llimona ratllada i l’ou.
Pasteu-ho tot lleugerament fins a obtenir una massa lligada, doneu-li forma de bolai deixeu-la reposar durant uns 30 minuts. Esteneu-la amb el corró i folreu amb ella un motlle de pastís.
Punxeu el fons diverses vegades amb una forquilla i coeu-la deu minuts a forn mitja.
Barregeu la IIet condensada amb 100 mi (mig got) d’aigua i els rovells, i incorporeu-hi les clares muntades a punt de neu. Traieu el pinyol de les prunes, talleu-les en forma de grills i col·loqueu-les al pastís.
Vesseu per sobre la barreja anterior i coeu-la a forn mitja durant 45 minuts
aproximadament
(tapeu-la amb un paper d’alumini a mitja cocció).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada