Viqui

Viqui

Seguidors

dimecres, 26 de setembre de 2012

PASTÍS DE PINYA I AMETLLES


Ingredients:

 Pasta brisa ( Es pot comprar ja preparada )

  -1pot petit de pinya

 150 g de sucre

 - 150 g. de mantega –


CREMA D’AMETLLES:

 -100 g d’ametlles mòltes

 - 1ou

 - 1 pot  de Nata per a Cuinar

 - 3 cullerades de rom

- 50 g de sucre.


Desenrotllar la massa brisa i folrar amb ella el motlle de pastís,  punxar el fons varies vegades amb una forquilla i coure-la 10 minuts a forn.

 
Tallar la pinya daus. Fondre la mantega amb  el sucre i, abans que es caramel·litzi, posar-hi la pinya  durant uns minuts.

 Deixar–la refredar y estendre-la sobre la pasta brisa ja cuita.


Batre l’ou amb el sucre fins que sigui cremós; afegir les ametlles triturades, el rom i la nata, i evocar-ho sobrela pinya.
 Coure el pastís a forn suau uns 20 minuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada