Ingredients
Dos pits de pollastre
MantegaUna ceba Grossa,
Quatre cullerades rases de farina
½ litre de llet
Dos ous
Farina de galeta
Fregir el pollastre, i picar-lo amb la picadora, o amb un bon ganivet, trincar-lo bé.
Rallar la ceba, i posar-la a coure amb la mantega, i sal, amb poc foc, vigilant que no es faci rossa..
Quan ja està transparent, i cuita afegir-hi, el pollastre trinxat. Donar-hi unes voltes, perquè quedi ven barrejat, tot seguit posar-hi la farina, i deixar-la coure una mica tot junt, sense deixar de remenar, i poc a poc anar-hi incorporant la llet. Salpebrar, i deixar-ho coure fins que tingui consistència. Si es veu que queda massa espès afegir-hi mes llet.
Untar una safata, i bolcar-ho a sobre. Deixar refredar.
Millor fer-ho un dia per altre.
Fer les croquetes, passar-les per ou, i pa ratllat, i fregir amb l’oli bastant calent. Del contrari es desfan.
També es pot fer de restes de pollastre rostit o a l’ast.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada