VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 11 de maig del 2012

CROQUETES DE POLLASTRE



Ingredients

Dos pits de pollastre

Mantega

Una ceba Grossa,

Quatre cullerades rases de farina

½ litre de llet

Sal

Pebre

Dos ous

Farina de galeta


Fregir el pollastre, i picar-lo amb la picadora, o amb un bon ganivet, trincar-lo bé.

 Rallar la ceba, i posar-la a coure amb la mantega, i sal, amb poc foc, vigilant que no es faci rossa..

Quan ja està transparent, i cuita afegir-hi, el pollastre trinxat. Donar-hi unes voltes, perquè quedi ven barrejat, tot seguit posar-hi la farina, i deixar-la coure una mica tot junt, sense deixar de remenar, i poc a poc anar-hi incorporant la llet. Salpebrar, i deixar-ho coure fins que tingui  consistència. Si es veu que queda massa espès afegir-hi mes llet.   

Untar una safata, i bolcar-ho a sobre. Deixar refredar.

Millor fer-ho un dia per altre.  

Fer les croquetes, passar-les per ou, i pa ratllat, i fregir amb l’oli bastant calent. Del contrari es desfan.

També es pot fer de restes de pollastre rostit o a l’ast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada