- Un conill tallat a trossos no massa grans
- Una ceba
–un tomàquet
- un pot de bolets
-un bon grapat de pèsols
- un pot de bolets
-un bon grapat de pèsols
–5 o 6 gran d’all
– un got de brou
– un got de brou
– un got de vi
– un manat d’herbes
– oli
- sal i pebre
- sal i pebre
Agafar un conill tallat petit i salpebrar-lo, fregir-lo ben Rosset i anar-los posant a una cassola. trinxar-hi una ceba grossa a trossos ,un tomàquet, 5-o-6 grans d'all, un remet d’herbes i l’oli de fregir el conill, donar-hi unes voltes i afegir-hi un got de brou i un got de vi blanc, .i deixar-lo coure una estona
PER LA PICADA
10 ametlles torrades,
2 grans d’all,
un pessic de pinyons
7-o-8 trossos de nous
el fetge del conill fregit
una pastilla de brou concentrat,
pebre negre
pebre vermell
un tomàquet escalivat i
una copa de brandi
Agafar un pot de bolets i passar-los per la paella amb un gra d’all tallat petit, una mica de julivert i un polset de sal, i posar-ho a la cassola, junt amb els pèsols
Quan el conill ja estigui quasi cuit posar-hi la picada desfeta amb una mica d’aigua i deixa-ho coure una estona fins que el conill estigui ben cuit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada