Viqui

Viqui

Seguidors

dilluns, 19 de març de 2012

CONILL AMB PICADA



Un conill tallat a trossos no massa grans

- Una ceba

–un tomàquet

- un pot de bolets 

-un bon grapat de pèsols 

–5 o 6 gran d’all

– un got de brou

– un got de vi

– un manat d’herbes

 oli

- sal i pebre
  
Agafar un conill tallat petit i salpebrar-lo, fregir-lo  ben Rosset i anar-los posant a una cassola. trinxar-hi una ceba grossa a trossos ,un tomàquet, 5-o-6 grans d'all, un remet d’herbes i l’oli de fregir el conill, donar-hi unes voltes i afegir-hi un got de brou i un got de  vi blanc, .i deixar-lo coure una estona
        
         PER LA PICADA

10 ametlles torrades,

 2 grans d’all,

un pessic de pinyons

7-o-8 trossos de nous

el fetge del conill fregit

 una pastilla de brou concentrat,

 pebre negre

pebre vermell

 un tomàquet escalivat i

una copa de brandi

   Agafar un pot de bolets i passar-los per la paella amb un gra d’all tallat petit, una mica de julivert i un polset de sal, i posar-ho a la cassola, junt amb els pèsols

         Quan el conill ja estigui quasi cuit posar-hi la picada desfeta amb una mica d’aigua i deixa-ho coure una estona fins que el conill estigui ben cuit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada