VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 28 de febrer del 2012

LLOM A AMB TARONJA, I AMETLLES



Ingredients
 -Llom  un kilo
-El suc de 3 o quatre taronges, segons la quantitat de llom
-2 cebes
-La pell d’una taronja
-Ametlles crues laminades
 -Una ampolleta de crema de llet
-Una culleradeta petita de maicena
-Una copeta de brandi, o xeres
-Brou 

Rostir el llom tot en un tall. Quan ja estigui ven ros dels costats, afegir-hi el brandi, o xares, posar-hi la ceba trinxada. Deixar que cogui una mica, a foc fluix.

Afegir-hi el suc de les taronges, i si cal una mica de brou, i deixar que cogui fins que estigui al punt.

Treure el tall de la salsa i tornar a posar-lo al foc, desfer la  maicena amb una mica de brou, i deixar que cogui tot junt uns minuts.

Afegir-hi el llom tallat finet i la crem de llet.
passar les ametlles laminades per la paella amb molta cura de que no es cremin, i quan repartim la salsa per sobre el llom, posar-hi les ametlles per sobre per decorar.

 Deixar que faci la xup,xup, uns moments, i servir adornat amb taronja tallada ben fineta, i passada per la paella amb una mica de mantega.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada