Ingredients:
- 1 k. Pomes golden
- ½ got de farina
- ½ got de maicena
- 1 got de llet
- 1got de sucre
- 3 ous
- 1 royal
Triturar la poma (guardar-ne 1 ) , i la llet amb el mini pimer, Afegir – hi tot el demés i seguir batent amb el pimer..
Untar un motlle amb mantega i espolsar-hi una mica de farina i abocar-ho al motlle.
Tallar la poma que em guardat a lamines com mitja lluna i anar-les posant a sobre ben posada la una muntant una mica sobre l’altre
Tallar la poma que em guardat a lamines com mitja lluna i anar-les posant a sobre ben posada la una muntant una mica sobre l’altre
Posar-lo al forn . A part agafar el suc d’una llimona i melmelada, barrejar-ho bé . A mig coure pintar el pastis amb la barreja i tornar-lo al forn
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada