1 K de pomes
un iogurt natural
un iogurt ple de sucre
½ k de farina
2 ous
1 culleradeta de llevadura amb pols
1 potet de melmelada
Barrejar el iogurt amb el sucre, afegir-hi els ous sense batre, remenar bé que quedi tot ben lligat,poc a poc, afegir-hi la farina junt amb la llevadura, Té de quedar una pasta fina i suau. Untar un motlle amb mantega, i abocar-hi la meitat de la pasta. Ratllar la meitat de les pomes, i posar-la sobre la pasta, espolsar –hi sucre per sobre i abocar-hi la pasta que queda
. Seguidament tallar les pomes que queden a mitges llunes i posar-les ben posades a sobre, posar-hi trossets de mantega a sobre i posar-la al forn 15 minuts, vaixell la temperatura i deixar-la 15 minuts més.
Apagar el forn i treure la tarta,, cobrir-la amb la melmelada, i tornar-la al forn apagat perquè s’escampi la melmelada
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada