VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 5 d’agost del 2011

PORROS AL FORN GRATINATS




INGREDIENTS;

- 8 porros

– 4 talls de pernil dolç

– alls 

- 2 ous

– farina

- formatge ratllat

– formatge blau.

Bullir els porros net i sencers.(es poden obrir una mica perquè no hi quedi terra, si s’obren es tenen de lligar una mica perquè no es desmuntin) guardar el suc. Embolicar-los amb ½ tall de pernil, i arrebossar-los amb ou batut i farina. Posar-los a una plata d’anar al forn.

En el mateix oli fregir els alls tallats, afegir-hi un cullerada de farina, donar-hi unes voltes, i afegir-hi el suc de bullir els porros, una mica de pebre i una mica de formatge blau.

Posar-ho sobre els porros i espolsar-hi el formatge ratllat. Posar-ho a gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada