Ingredients:- 750 g. d’albergínies– 250 g. de carn picada o o - 2 llaunetes de tonyina– 3 tomàquets madurs ( també pot ser de pot ja sofregit)– 2 cebes grosses– 100 g. de formatge ratllat– 1 ou– pa ratllat– un got de vi blanc– oli sal.BEIXAMEL:- ½ litre de llet– 2 cullerades rases de farina– mantega– sal i pebre.Tallar l’albergínia rodona. Salar-la i deixar-la una estona. Fregir-la i posar-la ben posada a una plata d’anar al forn. Posar-n’hi la meitat.Sofregir la ceba ven fina, afegir-hi el tomàquet ratllat. Quan ja estigui sofregit, posar-hi la carn. Deixar-la coure una mica tot junt, i posar-hi el vi.Un cop fet posar-ho tot sobre l’albergínia i tapar-ho amb l’altre meitat d’albergínia fregida.Fer una beixamel clareta amb ½ litre de llet, 2 cullerades rases de farina i mantega. Fer-ho coure 2 minuts, apagar el foc i posar-hi el rovell d’ou remenant perquè no es cogui, afegir-hi la clara batuda a punt de neu, posar-ho tot a sobre l’albergínia. Espolsar-hi el formatge, i posar-ho al forn.Si es fa amb tonyina, es fa el sofregit igual i quan està ja fet a fora del foc, es barreja, la tonyina.
VIQUI
Seguidors
dimarts, 24 de maig del 2011
MOUSACA AMB TONYINA
Etiquetes::
ALBERGÍNIES
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada