Ingredients:
6 tomàquets mitjans
100 gr. de xampinyons
100 gr. de pernil dolç
1 ceba
farina de galeta
julivert.
Es tallen els tomàquets per la part de dalt, es salen i es deixen a una safata perquè s’escorrin bé abocat al revés.
Es sofregeix la ceba ben picada, sense deixar que es faci rossa, s’hi afegeix els xampinyons ben trinxats.
Es deixa coure fins que s’han begut tot el seu suc. Ales hores s’hi afegeix el pernil dolç trinxat ben petit, es donen unes voltes es sala una mica, i es treu del foc. També es pot fer amb bacon, o tonyina
Una vegada fora del foc, s’hi afegeix el julivert trinxat.
S’omplen els tomàquets , si posa un raget d’oli a cada tomàquet, s’ espolsa el pa ratllat i es posen al forn 10 minuts.
Al treure-les del forn em una cullera s’hi tira l’oli que han fet ells xampinyons i es serveix espolsant julivert per sobre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada