VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 3 de maig del 2011

TOMÀQUETS FARCITS






Ingredients:

6 tomàquets mitjans

100 gr. de xampinyons

100 gr. de pernil dolç

1 ceba

farina de galeta

julivert.

Es tallen els tomàquets per la part de dalt, es salen i es deixen a una safata perquè s’escorrin bé abocat al revés.

Es sofregeix la ceba ben picada, sense deixar que es faci rossa, s’hi afegeix els xampinyons ben trinxats.

Es deixa coure fins que s’han begut tot el seu suc. Ales hores s’hi afegeix el pernil dolç trinxat ben petit, es donen unes voltes es sala una mica, i es treu del foc. També es pot fer amb bacon, o tonyina

Una vegada fora del foc, s’hi afegeix el julivert trinxat.

S’omplen els tomàquets , si posa un raget d’oli a cada tomàquet, s’ espolsa el pa ratllat i es posen al forn 10 minuts.

Al treure-les del forn em una cullera s’hi tira l’oli que han fet ells xampinyons i es serveix espolsant julivert per sobre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada