VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 24 de maig del 2011

ALBERGÍNIES FARCIDES DE BOLETS - 1

                      
-  2 Albergínies

- 1/2 kg de bolets 

- 100 gr. de formatge fresc

- 100 gr. de pernil salat 

- 1 pastilla de brou

- oli 

- sal 

- julivert i pebre

Rentar les albergínies , partir-les i buidar-les. Fregir-les una mica amb abundant oli ben calent
        Netejar els bolets i fregir-los amb la pastilla de brou esmicolada, all i julivert ben trinxat. Quan ja l’hagi begut el seu suc que fan els bolets, afegir-hi el pernil tallat petit i es deixa sofregir uns moments es rectifica de sal i pebre.

Es farceixen les albergínies i es posen a una safata untada per anar al forn. S’espolsa amb formatge ratllat i es posen al forn 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada