Viqui

Viqui

Seguidors

divendres, 1 d’abril de 2011

POLLASTRE AMB PILOTES

 

 

Ingredients:
- Un pollastre tallat
 – 14 o 15 patates petites o 3 0 4 de grosses
– i ceba
– 2 tomàquets
– oli sal i pebre
– ½ got de vi blanc sec
 – brou.
  Per les pilotes:
-Carn picada
– molla de pa
 – 1 ou
– sal, pebre , all i julivert
- Farina .
  Per la picada :
- 6 ametlles torrades
– 3 grans d’all
 – 2 maries o una mica de pa fregit.
Fer les pilotes amb tots els ingredients, fer pilotes no gaire grosses , enfarinar-les i fregires. Guardar-les.
 En el mateix oli fregir les patates tallades a daus. Posar l’oli sobrant a una cassola i rostir el pollastre .

Treure’l i sofregir la ceba i el tomàquet. Posar- hi el pollastre i les pilotes, el got de vi i deixar-ho uns moments.

 Posar-hi el brou que just ho cobreixi, deixar-ho coure 10 minuts, mentre fer la picada i afegir-la a la cassola . deixar-ho 5 minuts més i ja es pot servir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada