VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 12 d’abril del 2011

ARRÒS A LA CASSOLA.


INGREDIENTS:  

-1 tassa d’arròs per persona

- ½ conill o ½ pollastre

– 200g. de salsitxes

– ½ k. de costella de porc tallada ben petita

– 6 o 7 grans d’all

– ½ ceba – un pot de tomàquet

– un pebrot verd

– pèsols o carxofes (segons el temps).

- Oli – sal

- aigua

Tallar el tall i fregir en una paella amb dues o tres vegades si 

cal, quan ja estigui ros posar-lo a la paella gran o cassola que


 tinguis de fer l’arròs.


 Sofregir els alls el pebrot i la ceba ben trinxat, quan ja estigui


 casi cuit posar-hi el tomàquet, deixar-ho coure.


 Quan estigui abocar-ho tot a la paella o cassola que es té de fer l’arròs. 


Afegir-hi l’arròs i donar-hi unes voltes que s’empapi bé del sofregit, i tot seguit posar-hi l’aigua calenta (  dues tasses  per un d’arròs, si fa falta es pot afegir 1/2 tassa més per cada tassa ) Deixar-ho bullir 15 minuts ( 6 o 7 a foc fort i els altres baixar el foc) passat aquest temps apagar el foc i tapar 5 minuts abans de  servir)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada