VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 14 de març del 2011

VEDELLA ESTOFADA



Ingredients:

-1/2 k. De vedella

-1 k. de patates 

- 1 pastanaga

- 1 tomàquet madur 

- 1 ceba grossa

-1 cap d’alls

-1 got de vi blanc 

- 1 got de brou 

- 1 manat d’herbes 

- oli , sal , i pebre.

En una cassola amb l’oli ben calent fregir la vedella tallada a tacs, afegir-hi la pastanaga tallada a quadrats, la ceba , els alls i les herbes, deixar-ho coure 6 o 7 minuts i posar-hi el tomàquet, donar-hi unes voltes , posar-hi el vi i el brou i deixar-ho coure com a mínim 1 hora (es pot fer amb l’olla a pressió, a les hores el temps pot ser la meitat ).

         Posar-hi les patates tallades a cantos rectificar de sal i deixar-ho coure ½ hora més.

Vigilar que no quedi massa sec perquè es podria agafar, si fa falta afegir-hi brou 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada