VIQUI
Seguidors
dimarts, 6 d’abril del 2010
PASTÍS D'ESPÀRRECS
PASTIS DE ESPARRECS
- 1 pot petit maionesa
- 1 pot petit puntes d’espàrrecs
- 1launa de tonyina
- 1paquet de pa de motlle
Per adornar.
- 2 ous durs una llauneta d’anchoves
- una llauneta de pebrot vermell
- olives farcides
- enciam
-tomàquet.
Agafar la tonyina la maionesa i els espàrrecs i triturar-ho amb el mini primer.
Traure les crostes del pa i anar-lo posant ben posat al fons del motlle,
( VA MOLT BÉ UNA CAPSE DE GALETES RODONA)
que quedi tot ben cobert de pa, cobrint amb trossets tots els racons del motlle.
Untar el pa amb aquesta pasta i anar fent capes 2-o-3 segons com sigui el motlle, es te de guardar pasta per quan es desemmotllar el pastis.
Deixar-lo 4-o-5 hores a la nevera (millor tota nit-) Passar un ganivet pel voltant del pastis i abocar-lo damunt d’una plata i ja es pot adornar, amb els ous les anxoves el pebrot etc..etc..etc a gust de cadascun
Etiquetes::
PASTISSOS SALATS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada