VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 16 de març del 2010

PEBROTS FARCITS DE CARN

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS

Ingredients:

- 2 llaunes de pebrot

– 350 g. de carn de porc

– 150 g. de vedella

– 3 cullerades de salsa de tomàquet

– 1 llauna de paté

– 4 ous

– farina de galeta

–ous

– farina

– oli, sal,i pebre.

Per la salsa:

- 1 ceba grossa

– 2 grans d’all

– 1 cullerada de salsa de tomàquet

- ½ got entre aigua i vi blanc.

Per fer el farcit, es posa tota la carn junt amb el paté en un bol i es barreja bé.

 Es posa a la batedora fins que quedi una pasta fina, però no líquida. 

Es deixa reposar tota la nit.
S’agafen els pebrots i s’omplen bé. Es passen per ou i farina i es fregeixen, i es posen a una cassola.

Sofregir la ceba i els alls, afegir-hi el tomàquet, i es vi i l’aigua, ( es pot fer servir l’aigua dels pebrots) i posar-ho sobre els pebrots.

Deixar-ho coure 20 minuts. Si falta suc, afegir-hi mes aigua.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada