Ingredients:
- 2 llaunes de pebrot
– 350 g. de carn de porc
– 150 g. de vedella
– 3 cullerades de salsa de tomàquet
– 1 llauna de paté
– 4 ous
– farina de galeta
–ous
– farina
– oli, sal,i pebre.
Per la salsa:
- 1 ceba grossa
– 2 grans d’all
– 1 cullerada de salsa de tomàquet
- ½ got entre aigua i vi blanc.
Per fer el farcit, es posa tota la carn junt amb el paté en un bol i es barreja bé.
Es posa a la batedora fins que quedi una pasta fina, però no líquida.
Es deixa reposar tota la nit.
S’agafen els pebrots i s’omplen bé. Es passen per ou i farina i es fregeixen, i es posen a una cassola.
Sofregir la ceba i els alls, afegir-hi el tomàquet, i es vi i l’aigua, ( es pot fer servir l’aigua dels pebrots) i posar-ho sobre els pebrots.
Deixar-ho coure 20 minuts. Si falta suc, afegir-hi mes aigua.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada