VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 3 de febrer del 2010

LLUÇ AL FORN



INGREDIENTS:

Un lluç

– Patates

– ceba

– un gra d’all

– una llimona

– un gotet de vi blanc

– llorer

– oli

- sal

– i pebre.


Una picada d’all i julivert.

Tallar les patates fines, i la ceba laminada, i el gra d’all trinxat ben petit. Fregir-ho amb el foc baix, perquè no enrosseixi.

Posar- ho a una safata de base, a sobre posar-hi el lluç, ( millor obert,) salpebrar i posar-hi el suc de la llimona, i la fulla de llorer.

 Posar-ho 5 minuts al forn, treure’l i posar-hi el vi, la picada, i deixar-lo 5 minuts més al forn. Si quedés massa sec, afegir-hi una mica d'aigua ( tot depèn del gros que

sigui el lluç) però no té de coure gaire, del contrari queda estellós)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada