Viqui

Viqui

Seguidors

dissabte, 16 de gener de 2010

VEDELLA AMB CREMA DE XAMPINYONS


Ingredients:

un tall rodó de vedella petit ( també es pot fer amb un rodó de carn magre )

– una ampolla de crema de llet

– 500g. de xampinyons

 – 3 grans d’all

– 2 cebes

– 2 tomàquets

– un tros de tronc d’api

- una copa de vi blanc

– oli sal i pebre.

Salpebrar la carn i posar-la a enrossir a foc viu. Afegir-hi la ceba mal tallada, els xampinyons i els tomàquets.

 Deixar-ho coure 10 minuts, afegir-hi el vi i deixar-ho ½ hora tapat amb l’olla de pressió.

 Destapar i posar-hi la crema de llet i deixar-ho coure 10 minuts més amb l’olla destapada ( o sigui sense pressió )

Treure la carn i deixar-la refredar.

 Passar tot el de l’olla per el mini pimer. Tallar la carn fineta i posar-la a una safata i servir amb la salsa per sobre.

És pot fer amb tota clase de bolets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada