Viqui

Viqui

Seguidors

dissabte, 23 de gener de 2010

LLOM AMB POMES


Ingredients:

llom

pomes

cervesa

pastanaga

ceba

mantega

farina

sucre i sal


Es lliga el tros de llom s’hi posa sal i pebre, i es fregeix a foc molt fort perquè s’enrosseixi tot ell.

 Es posa a una safata , i s’hi posa la ceba i la pastanaga feta a trossos, i es posa al forn ben fort i es tapa amb paper de plata .

 Se l’hi va donant voltes i tirant-hi miques de cervesa.

A part es fregeixen les pomes tallades a quadrets, junt amb la mantega i el sucre ,s’hi afegeix un polset de farina i es remena bé durant uns moments , si posa un raig de cervesa i s’afegeix al llom .


 Quan ja estigui cuit es treu el llom i es deixa reposar. Es passa la salsa pel mini pimer, es talla i s’acompanya amb la salsa servida per separat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada