VIQUI
Seguidors
dijous, 3 de desembre del 2009
POLLASTRE AMB GAMBES
Ingredients:
--un pollastre tallat
– 2 gambes per persona
– 1 ampolla de crema de llet
– 1 copa de brandi
– 1 ceba – 1 tomàquet
– grans d’all
– 1 clau
– 10 ametlles torrades
– julivert
– brou
- oli sal i pebre
Amb una cassola de terra sofregir les gambes, treure i amb el mateix oli rostir el pollastre , posar-hi el brandi.
Treure i fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Un cop fet, passar-ho pel mini pimer junt amb els ingredients de la picada, el brou, i la crema de llet. Tornar el pollastre a la cassola i posar-hi la barreja que em triturat.
Deixar-ho coure 25 minuts. Posar-hi les gambes i deixar-ho 3 o 4 minuts, ( més no ho deixeu perquè les gambes quedarien seques, i com serradures )Es pot fer igual, sense la crema de llet si no agrada.
Etiquetes::
POLLASTRE
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada