Viqui

Viqui

Seguidors

dijous, 3 de desembre de 2009

POLLASTRE AMB GAMBES


Ingredients:

--un pollastre tallat

– 2 gambes per persona

– 1 ampolla de crema de llet

– 1 copa de brandi

– 1 ceba – 1 tomàquet

– grans d’all

– 1 clau

– 10 ametlles torrades

– julivert

– brou

- oli sal i pebre

Amb una cassola de terra sofregir les gambes, treure i amb el mateix oli rostir el pollastre , posar-hi el brandi.

 Treure i fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Un cop fet, passar-ho pel mini pimer junt amb els ingredients de la picada, el brou, i la crema de llet. Tornar el pollastre a la cassola i posar-hi la barreja que em triturat.

 Deixar-ho coure 25 minuts. Posar-hi les gambes i deixar-ho 3 o 4 minuts, ( més no ho deixeu perquè les gambes quedarien seques, i com serradures )Es pot fer igual, sense la crema de llet si no agrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada