VIQUI
Seguidors
divendres, 20 de novembre del 2009
OUS MIMOSA
Ingredients:
- 6 ous
- Una llauna de tonyina
- Un pot de maionesa
– 3 filets d’anxova.
Fer bullir els ous 10 minuts , deixar-los refredar i partir-los per la meitat, separar els rovells de la clara, guardar un rovell per adornar i xafar la tonyina amb els 3 rovell , afegir-hi mig pot de maionesa i els filets d’anxova ben picats, i amb la forquilla anar aixafant fins que quedi una pasta.
Amb una cullera anar omplin les clares,cobrir-los de maionesa, ratllar per sobre el rovell que em deixat.
Es serveixen, sobre un llit d’enciam, adornat amb rotllanes de tomàquet, olives, espàrrecs. Per acompanyar a gust de cada un.
Els ous perquè s’aguantin bé, es talla una miqueta el cul del l’ou. Són molt fàcils de fer...
Etiquetes::
OUS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada