VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 20 de novembre del 2009

OUS MIMOSA



Ingredients:

- 6 ous

- Una llauna de tonyina

- Un pot de maionesa

– 3 filets d’anxova.

Fer bullir els ous 10 minuts , deixar-los refredar i partir-los per la meitat, separar els rovells de la clara, guardar un rovell per adornar i xafar la tonyina amb els 3 rovell , afegir-hi mig pot de maionesa i els filets d’anxova ben picats, i amb la forquilla anar aixafant fins que quedi una pasta.

Amb una cullera anar omplin les clares,cobrir-los de maionesa, ratllar per sobre el rovell que em deixat.

Es serveixen, sobre un llit d’enciam, adornat amb rotllanes de tomàquet, olives, espàrrecs. Per acompanyar a gust de cada un.
Els ous perquè s’aguantin bé, es talla una miqueta el cul del l’ou. Són molt fàcils de fer...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada