Ingredients:
Per la salsa :
1 iogurt
una cullerada de mostassa
una cullerada de vinagre de Jerez
3 cullerades de maionesa
Un enciam
un ou dur
una llauna d’anxoves
una poma
50 gr. de formatge tendre
50 g. de panses de corint
50 g. de nous
50 g. de blat de moro
sal.
Tallar l’enciam ben petit i afegir-hi tots els ingredient, menys els de la salsa.
En el pot de la batedora, posar-hi tos els ingredients de la salsa , afegir-hi l’oli de les anxoves i una mica de sal, batre fins que quedi ben lligat i abocar-ho sobre l’amanida .
Remenar-ho i servi tot seguit
Per la salsa :
1 iogurt
una cullerada de mostassa
una cullerada de vinagre de Jerez
3 cullerades de maionesa
Un enciam
un ou dur
una llauna d’anxoves
una poma
50 gr. de formatge tendre
50 g. de panses de corint
50 g. de nous
50 g. de blat de moro
sal.
Tallar l’enciam ben petit i afegir-hi tots els ingredient, menys els de la salsa.
En el pot de la batedora, posar-hi tos els ingredients de la salsa , afegir-hi l’oli de les anxoves i una mica de sal, batre fins que quedi ben lligat i abocar-ho sobre l’amanida .
Remenar-ho i servi tot seguit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada